miercuri, 30 noiembrie 2011

Proiectul "Pinocchio merge la scoala!!"

Pinocchio…. un nume care te duce cu gândul la povești, la personaje hazlii și poznașe o lume de basm unde zâne bune fac totul posibil.
Totuși, este locul lui “De ce eu?”, “De ce mie?” …… locul unde copilăria este soră cu singurătatea……
Centrul de Plasament Pinocchio găzduiește 45 de copii a căror poveste este greu de descris în cuvinte. Totuși veselia, zambetele și voia bună te îndeamnă să uiți cum se numește locul unde te afli. Dorința copiilor de a depași zâmbind momentele dificile ne-a determinat să începem proiectul: “Pinocchio merge la școală!”.
Acesta este destinat copiilor aflați în centrul de plasament care au în permanență nevoie de sprijin la educație, efectuarea temelor și sarcinilor școlare.
Ne dorim să ajutăm acești copii să își îmbunătățească situația școlară și prin aceasta să-și formeze o imagine de sine pozitivă. De asemenea, prin exemplul voluntarilor, dorim să oferim modele de conduită care să încurajeze relaționarea pozitivă și integrarea în societate a celor mici.
Săptămânal, voluntarii Asociației vor oferii sprijin copiilor la efectuarea sarcinilor școlare, incercând totodată să aducă un surâs pe fețele celor mici.
Așteptâm cu drag persoanele dornice să se implice în acest proiect să ne contacteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu